divendres, 18 de febrer del 2011

De la simplicitat i el temps

Hi ha èpoques en què tot es complica i que per més que faces no hi ha manera d'endreçar res. Sempre he pensat que les coses haurien de ser més fàcils i, si no, més simples. Reduir-ho tot a la mínima expressió perquè ens despiste poc i així encertar més.

També he pensat que el temps s'hauria de poder guardar i, eixes hores mortes o d'avorriment, les hauríem de poder dipositar en un saquet i treure-les quan necessitem desesperadament més temps! Una l'altra opció seria que hi haguera tendes que vengueren hores a "un módico precio". O si no, alguna cosa molt més revolucionària: que nosaltres decidírem els minuts que tenen les nostres hores!

Finalment, vulguem o no, el temps passa de manera més ràpida o més lenta, sense que tinguem cap control sobre ell, i les coses de la vida s'endrecen o es desendrecen més. Així que sembla que l'únic que ens queda és o inventar una màquina del temps per a manipular-lo o deixar que l'atzar o el destí ens porten. Bon cap de setmana!

6 comentaris:

  1. bon cap de setmana??? ja???
    Mare meua, sí que passa de pressa, sí...

    ResponElimina
  2. M'encanta eixa teoria del temps, seria tota una revolució!!!!! Encara que crec que seríem tan carabasses que ens acabaríem llevant hores de descans per a poder treballar més i més. No sé en quin moment la societat va decidir autoesclavitzar-se... La canviem? ;)

    ResponElimina
  3. Com deia Jarabe de Palo: Tiempo es una palabra
    que empieza y que se acaba
    que se bebe y se termina
    que corre despacio y que pasa deprisa...

    El de comprar el temps, hi havia una vegada, no sé si encara funciona, un "banc de temps", on oferies hores d'alguna cosa (cuidar a gent, donar classes d'anglès...) i ho canviaves per alguna cosa que oferia algu altre.

    Llàstima que, com tu dius, no es pot guardar dins d'una capseta...

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Jo voldria que el temps es parara pels matins, eixos merescuts cinc minuts! Que passara mlt ràpid a classe d'anglès o a reunions-conyaç... i poder allargar eixes nits que te quedaries fins les sis del matí a aquell bar però no pots prquè el tanquen a les tres. Fins que inventem la súper màquina del temps, no ens queda una altra que aprofitar-lo al màxim...perquè temps que passa, temps que no torna!!!

    ResponElimina
  6. El millor es poder controlar el teu propi tic-tac. M'ha encantat!!!una abraçada molt fortaaaaaaaaa!!

    ResponElimina