dimecres, 29 de juny del 2011

El Juny que no acaba mai


Resumiré aquest juny interminable en dues paraules: "El Plata" i "limusina".


El Plata ens va canviar la manera de veure el sexe masculí i d'entendre el concepte de sala de "varietés". Innocents, entràrem en aquella sala de llums i ombres, d'entrada gratuïta i cubates a nou euros i descobrírem que les grandàries no importen, que els cacauets no entenen d‘aparences i que una Rocio Jurado trans i un aspirant a David de Michelangelo poden viure una passió prohibida. 

Estiguérem impactades mentalment i visualment pels helicòpters d’El Plata durant setmanes fins a rebre la següent sorpresa: ser recollides per una limusina taronja sense esperar-ho un dissabte de juny. Vam descobrir com de fàcil és acostumar-se a la vida en aquell cotxe de luxe i glamur! Dos minuts en l’interior i apujar al màxim el volum de la música van ser suficients per a fer-nos somiar i actuar com a "rock-stars". Va ser sols una nit, però quina nit! 

I ara ací em teniu: esperant que acabe un juny que no acaba i molt impacient per començar un juliol que de segur ens agradarà! ;-)

7 comentaris:

  1. WOW!!!! quin resum més simpàtic del mes de juny!!!!!! jejejej Una llàstima no haver gaudit de la limusina però espere fer-ho ben aviat!!!

    ResponElimina
  2. el juliol encara millor, i el tema de la limusina tot és posar-se a estalviar i comprar-ne una entre totes, jo ara ja no sé baixar d'eixe tren de vida, jejeje

    pd.sóc l'anònima de sempre

    ResponElimina
  3. gran juny sí senyora!!! hem eixit d'aquest mes amb un any més al damunt però en molts moments per recordar he,he

    besets!!!

    laura pi.-

    ResponElimina
  4. Grande el plata!!! Pero lo mejor está por venir...julio!!!
    Maribel

    ResponElimina
  5. xiquetes, ens espera un mes intens!! ;)

    ResponElimina
  6. m'ha encantat com has descrit les hores passades al Plata.....no ho haguera pogut fer millor, jejeje

    lidia.-

    ResponElimina
  7. Quina vida, sinyooorrr!!!!!! Jo també vote per estalviar per a una limusina, de fet m'estic plantejant si dedicar-me a eixe negoci... Jejeje, i no s'ha acabat l'estiu, encara tenim tooooooot el juliol per davant!!!!! :D

    ResponElimina