dimecres, 4 de maig del 2011

Adéu a Urgell


Doncs hauré de dir adéu a Urgell. Adéu als seus grans finestrals exteriors de llum encegadora, a les habitacions de forma irregular, als banys antics estil Eixample i a l’immens saló, centre neuràlgic d'aquelles festes multitudinàries allargades fins a no tenir hora.

S'han acabat les sirenes de les ambulàncies arribant al Clínic, les campanades diàries de la Industrial, passar per davant el bar La Parada o anar caminant fins al tram per recórrer part de la Diagonal.

Diré un "fins aviat" a la blava i a aquest barri d'illes regulars i cantonades amb xamfrà. I agafant caixes de cartró, em prepararé per a empaquetar el que ha sigut la meua vida durant aquests anys, en aquest racó d'aquesta ciutat, per traslladar-me a un altre barri connectat per la verda.

Amb sensació nostàlgica mire ara el pis mentre guarde la roba. És com si una petita part de mi anara a quedar-se en aquest indret inanimat, en aquestes quadre parets que ja havia fet meues. I d'aquesta manera deixaré Urgell, sentint-me estranyada per deixar el primer lloc on vaig viure ací i a la vegada il·lusionada per tot el que vindrà!

6 comentaris:

  1. Quina manera més bonica de dir-li adéu a un barri!
    Les pròximes vegades que hi passes, serà com tornar a un lloc conegut, on el món ha seguit rodant mentre tu no hi eres, però on l'essència sempre hi és.

    Molta sort en la nova aventura! :D Pronte anirem a conèixer la teva nova ubicació ;)

    ResponElimina
  2. serrix tu has format par de tot això! sempre recordaré aquella festa al pis que va acabar en l'Apolo2!! que gran nit!;)

    ResponElimina
  3. colló! se m'han posat els pèls de punta i tot! segur que al nou pis també fareu festuquis i jo que vaja a alguna!

    ja veuràs com de seguida fas teu el nou pis!!

    ResponElimina
  4. estic en procés d'adaptació! ara tot em resulta raro!xD

    ResponElimina
  5. Uf... Es que aquest pis es molt pis nena... pero tot anira super be! reserva'm dia inaguracio en petit comite :) mil besets!!

    ResponElimina